Tjenester

Vi hjelper deg med privat flytting


Privatflytting utføres med alt innen flyttetjenester-Pakking+Flytting+Lagring+Flyttevask. Ledig for oppdrag nå.
Oslo Flyttebyrå har spesialisert seg innen flyttetjenester til privatpersoner som skal flytte i Oslo, eller til/fra Oslo. Det er viktig at flyttingen gjennomføres uten skader på kundens eiendeler eller bolig. Kunden må selv sørge for og er ansvarlig for at deres innbo og løsøre er ordentlig pakket med riktig emballasje og forsikret. Oslo Flyttebyrå har mange års erfaring med 1000-vis av flytteoppdrag med fokus på service, pris og trygg flytting av eiendeler. Hele flytteprosessen planlegges i samarbeid med kunden.Vi utfører alt fra ned pakking fra din leilighet samt demontering og eventuelt lagring hvis ønskelig til selve flyttingen, montering, håndtering av avfall/søppel og flyttevask.

Overlat flyttingen av bedriften til oss


Oslo Flyttebyrå utfører alt innen flyttetjenester for bedrifter og kontorer til konkurransedyktige priser.
Vi er totalleverandør av flyttetjenester til næringslivet. (Bedrifter, kontorer, offentlige etater og institusjoner.)Flytteplan lages i samarbeid med kunden etter deres behov. Dette gjøres med en av våre mest erfarne flyttelederedere i samarbeid med bedriftens representant. Vår GMS garanti gir 100% trygg og sikker flytteprosess under hele flytting.Kunden må selv sørge for og er ansvarlig for at deres innbo og løsøre er ordentlig pakket med riktig emballasje og forsikret. Oslo Flyttebyrå tar ikke ansvar for skader ved oppdrag for næringsdrivende.

Bedrifts og kontorflytting til byens rimeligste priser.Ledig for oppdrag nå!
Oslo Flyttebyrå er en anerkjent leverandør av alt innen flyttetjenester for bedrifter og næringslivet.(Bedrifter, kontorer, offentlige etater og institusjoner.). Ring oss for en uforpliktende avtale og gratis befaring og vi vil gi dere et konkurransedyktig tilbud med 100% pris,kvalitet,service og fornøydgaranti. 


Hjelp ved dødsbo


Med over 12 års erfaring har vi blitt erfarne samarbeidspartner til mange privatpersoner, bedrifter, advokater og eiendomsmeglerfirma iforbindelse med behanding av dødsbo. Vi rydder og tømmer hus og leilighet ifrobindelse med dødsbo og bedrifter etter konkurs/bedroftsavvikling. Vi tar oss av hele prosessen og kan i tillegg ta fullvask/rengjøring og maling/oppussingsarbeid etter avtale med kunden. Vi tømmer, rydder og vasker dødsbo i Oslo/Akershus inkludert Bærum og Asker, samt hele Østlandet. Vi tømmer også leiligheter i andre forbindelser som utkastelse/tvangsfravikelse.Vi sørger for 100% fornøydgaranti på vårt arbeid.

Hjelp til flytting av Piano og Safe


Oslo Flyttebyrå har  erfaring og expertise innen flytting av piano, safer, brannskap, våpenskap og andre tunge gjenstander.
Oslo Flyttebyrå  tilbyr et bredt utvalg av flyttetjenester, som blant annet privat flytting, kontor-flytting etc. Kunden må selv sørge for og er ansvarlig for at deres innbo og løsøre er ordentlig pakket med riktig emballasje og forsikret. Vi gir deg et godt resultat med uforglemmelig service og 100% fornøydgaranti på vårt arbeid.

Oslo Flyttebyrå har erfaring innen spesialflytting av tunge gjendstander som krever et ekstra løft. Ledig for oppdrag nå!
Vi er en av bransjens mest erfarne flyttere av tunge gjenstander som piano, safer, brannskap, våpenskap og andre tunge gjenstander.Vi har kompetase samt medarbeidere som har opplæring kunnskapen og teknikken som trengs for å gjennomføre flytting av tunge gjenstander.Vår transportere kundens verdisaker profesjonelt og trygt uten skader under flyttingen.
Du kan være sikker på at vi gjøre jobben raskt, sikkert og til konkurransedyktige pris til avtalt tid. 
 

Vi hjelper deg å pakke ved flytting


Pakking og planlegging er en stor del av selve flyttejobben. Det kan være svært tidkrevende og ofte kan det være greit å overlate hele jobben til en profesjonell aktør. Noen ganger har man verken tid eller anledning til å pakke sine egne ting selv.

Mange tror det bare handler om pakke ned og opp, men der tar man feil. Et vellykket flytt krever erfaring og planlegging. Overlat det å flytte til et profesjonelt flyttebyrå, så vil du mest sannsynlig spare både penger og mye frustrasjon. 

Oslo Flyttebyrå

post@osloflyttebyra.com

Sognsveien 101, Oslo, Norge

Org.Nr:920620795

Åpningstider
Man - fre: 07:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 20:00


 Flyttebyrå Oslo - Flyttebyrå Asker - Flyttebyrå Bærum - Flyttebyrå Drammen - Flyttebyrå Moss - Flyttebyrå Akershus - Flyttebyrå Viken - Flyttebyrå Lillestrøm - Flyttebyrå Lørenskog - Flyttebyrå Jessheim - Flyttebyrå Skedsmo – Flyttebyrå Nittedal - Flyttebyrå Tønsberg - Flyttebyrå Drøbak - Flyttebyrå Vestby - Flyttebyrå Fredrikstad - Flyttebyrå Langhus - Flyttebyrå Oppegård - Flyttebyrå Ski - Flyttebyrå Tønsberg - Flyttebyrå Son - Flyttebyrå Kløfta – Flyttebyrå Kolbotn - Flyttebyrå Nesøya – Flyttebyrå Nesodden- Flytting Lier - Flyttebyrå Sandefjord - Flyttebyrå Bergen - Flyttebyrå Trondheim.